TOTALENTREPRENØR MED LANG ERFARING

Øen Hyttebygg - totalentreprenør med lang erfaring

Øen Hyttebygg AS er en familiebedrift som startet opp 1 mars 1999 i den form vi driver i dag. Vi har over 40 års lang erfaring som håndverkere og har utført arbeider som nybygg, tilbygg og rehabilitering på mer enn 1000 eiendommer.

Vi er totalentreprenør og våre tjenester omfatter nybygg, tilbygg, rehabilitering og service. Vår bedrift har vokst seg større og større og i dag teller vi 23 fast ansatte. Flere har fulgt oss i mange år, noen har startet som lærlinger,  tatt sitt fagbrev hos oss og blitt værende. Dette tar vi som tegn på at vi er en god og trygg arbeidsplass. Siden vi er opptatt av å rekruttere nye krefter både til bedriften og bransjen har vi til enhver tid utplassert lærlinger hos oss.

Det er ingen hemmelighet å fortelle at vi er veldig stolte av vår dyktige og allsidige stab, som alltid leverer kvalitet og gjør sitt ytterste for å ivareta vårt rykte. Foruten våre ansatte har vi et tett samarbeid med solide leverandører som har like stor yrkesstolthet og krav til kvalitet som vi har. Dette gir en god og ryddig prosess, der kunden vil føle seg trygg på at resultatet blir det aller beste.

Vårt nedslagsfelt er i hovedsak Hol kommune og etter at vi ble forhandlere av Røroshytta har vi også satt opp hytter i Ål, Gol og Nes kommune.

Du finner oss i gamle direktørboligen, som også kalles "Øenbygget" på Ustaoset. Det er vårt besøkskontor, her sitter vi fast mandage og fredager fra den 4 desember 2017. Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen innom på en kopp kaffe og hyggelig prat. Vårt hovedkontor har flyttet til Geilo Næringspark, Lienvegen 155 B, her holder vi til i nye flotte lokaler. I Geilo Næringspark har vi show Room, med utstilling av gulv, paneler, listverk, kjøkken med mer. Flere av våre samarbeidspartnere er også lokalisert under samme tak. Det gjør det enkelt for deg som kunde, du vil finne alle fagene under samme tak.

Vi i Øen Hyttebygg har stor yrkesstolthet og tar ingen snarveier. Dette har gitt oss et godt rykte i markedet gjennom mange år, noe vi er stolte av og setter stor pris på. I tillegg til fagkunnskap legger vi vekt på å være tilgjengelig, ha en nærhet som gir trygghet. Vi mener også at en del av vår jobb er å være fleksible, og stille opp når det er nødvendig.

Øen Hyttebygg AS

Lienvegen 155 B 3580 Geilo
Tlf. kontor : 32 09 16 16 (Merethe Øen)
mail: post@oenhytte.no

Andreas Uthus - Daglig leder - 911 09 773
Anders Tørrisplass - Prosjektleder/Byggmester - 911 99 719
Ove Øen - Byggmester - 901 91 821

Åpningstider

Mandag 08:00 - 15:00

Tirsdag 08:00 - 15:00

Onsdag 08:00 - 15:00

Torsdag 08:00 - 15:00

Fredag 08:00 - 13:00

Kontakt oss gjerne på mail: